Thursday, February 11, 2010

SALAM SEMUA

Lama sungguh mummyza tak berblog kan. Bukannya apa lately ni ada busy body sikit (bukan busybody dok kepo tu tau hak ni busy segala2nya termasuklah body mummyza ha..ha..ha..) Ok N3 ari ni takda apa nak cite cuma nak habaq tak lama lagi mummyza akan mengendalikan banyak kelas so sesiapa yang berminat nak tuntut ilmu tu meh lah join klass mummyza ya, jangan malu jangan segan mari kita sama2 pandei dalam segala2nya yang best tu kan boleh menjana pendapatan yang agak lumayan. Diantara kelas2 yang akan diadakan mulai bulan Mac ni ialah :-

KELAS MANIK DAN LABUCI (Asas hingga lanjutan)
KELAS JAHITAN BAJU KURUNG TRADISIONAL
KELAS JAHITAN BAJU MELAYU
KELAS MEMBUAT KEK 'FAUX'
KELAS DECOUPAGE DAN FOLKART
KELAS GUBAHAN BUNGA DAN KRAF

Sesiapa yang berminat boleh lah sms atau talipon untuk keterangan lanjut. Tempat terhad. Hanya 4 orang satu sessi.
OK jumpa lagi!!!!!!!. Buat masa ini train LRT dalam penyelenggaraan so harap bersabar penumpang2 sekelian. Tayar train asyik pancit dipam pun tak boleh gelembung angin tetap keluar. Adios!!!!!!!

2 comments: